Vad jag ser

Vad jag ser

Mina betraktelser.Det här är en blogg som startade i en lång skrivkramp. En dag rasade alla mina ord ner från papperet och jag fann mig sittandes i en hög av bokstäver och visste inte hur jag skulle foga ihop dem. Ibland plockade jag upp dem en och en, höll upp mot ljuset men kunde inte minnas hur jag skulle fortsätta. Ibland kupade jag händerna och höll dem. Som vatten sipprade de mellan mina fingrar.

Jag tänker att den här bloggen är min väg tillbaka till orden. Jag skriver om vad jag ser och de tankar det väcker hos mig.

Och lite annat smått och gott.


( Bilderna i bloggen är mina egna. Vill du använda dem på något sätt; hör av dig till mig. )


Allt gott!


Out of Bounds

BetraktelserPosted by Vad jag ser Thu, December 18, 2014 16:44:31
Jag är uppfylld av känslor just nu. Förväntan, förtvivlan, längtan, kärlek, ilska och frustration är bara några som bubblar vid ytan just nu.
Förväntan inför julen som ska firas med familjen, förväntan inför det nya året då jag börjar på en skrivarkurs..!
Och förtvivlan och ilska över all denna orättvisa i vår värld, över att människor måste sitta utanför våra affärer och tigga om pengar ( mitt hjärta blöder varje gång jag passerar men jag kan inte ge pengar varje gång, jag brukar hälsa på dem i alla fall, visa att jag ser dem ), över att människor inte kan samsas och bara acceptera varandras hårfärg, religion, hudfärg, olikheter.
Frustration över att det finns så mycket att göra.
Och kärlek till alla dem som gör någonting för att förändra.
Kärlek till min familj och mina vänner.

Ja, det bubblar inom mig. Men det känns bra. Jag är glad att jag kan känna allt det här.

Och jag är också glad över att jag är klar med min senaste bild. En OOB-bild. Out of Bounds. Titta nedan så förstår du begreppet om du inte redan känner till det: