Vad jag ser

Vad jag ser

Mina betraktelser.Det här är en blogg som startade i en lång skrivkramp. En dag rasade alla mina ord ner från papperet och jag fann mig sittandes i en hög av bokstäver och visste inte hur jag skulle foga ihop dem. Ibland plockade jag upp dem en och en, höll upp mot ljuset men kunde inte minnas hur jag skulle fortsätta. Ibland kupade jag händerna och höll dem. Som vatten sipprade de mellan mina fingrar.

Jag tänker att den här bloggen är min väg tillbaka till orden. Jag skriver om vad jag ser och de tankar det väcker hos mig.

Och lite annat smått och gott.


( Bilderna i bloggen är mina egna. Vill du använda dem på något sätt; hör av dig till mig. )


Allt gott!


Dikter

BetraktelserPosted by Vad jag ser Thu, May 14, 2015 11:48:04
Det blåser ute, vilda vindar i vårliga träd. Skira och skimrande av små, nya knoppar.
Jag sitter bekvämt ( nåja ) tillbakalutad i soffan och bläddrar bland mina texter, alla skapade den här vintern och våren. För ja, jag är en skrivande människa igen. Jag hittade tillbaka till texten, det skrivna ordet och lusten, inspirationen, viljan. Och modet att fatta pennan. Berätta.

Den sista uppgiften på kursen är att botanisera bland texterna och vidareutveckla någonting av allt det vi skrivit. Stora som små övningar, flödesskrivningar och utsvävningar, gemensamma texter ( det är inte många ), korta och långa. Gripa tag i någonting eller låta någonting gripa tag i mig.


Det finns en hel del.
Jag tror det blir dikter den här gången.