Vad jag ser

Vad jag ser

Mina betraktelser.Det här är en blogg som startade i en lång skrivkramp. En dag rasade alla mina ord ner från papperet och jag fann mig sittandes i en hög av bokstäver och visste inte hur jag skulle foga ihop dem. Ibland plockade jag upp dem en och en, höll upp mot ljuset men kunde inte minnas hur jag skulle fortsätta. Ibland kupade jag händerna och höll dem. Som vatten sipprade de mellan mina fingrar.

Jag tänker att den här bloggen är min väg tillbaka till orden. Jag skriver om vad jag ser och de tankar det väcker hos mig.

Och lite annat smått och gott.


( Bilderna i bloggen är mina egna. Vill du använda dem på något sätt; hör av dig till mig. )


Allt gott!


Mors dag

BetraktelserPosted by Vad jag ser Sun, May 31, 2015 22:54:26
Underbara, underbara tid...
Regn och kyla till trots, är det ändå en vacker årstid nu.

Och det gäller att vända negativt till positivt. ( Trots att det sägs vara den kallaste maj månad i mannaminne. ) Mors dag startade med frukostbricka från maken och dottern. Sedan en mysförmiddag i sängen med böcker och åter böcker, mobilbildtittande och planerande av semester, hotelljakt och goda ( men avbrutna av böcker som stacks upp i ansiktet och uppmaningen: läsa. läsa. läsa. ) samtal.

Jag tror klockan var halv elva när vi klev upp - men det gjorde ingenting för det hällregnade fortfarande. Resten av dagen storstädade vi och när vi var klara och redo för gofika kom solen faktiskt fram. Trädgården badade i ljus.

Jag hade nästan glömt bort hur vackert det kan vara så här års. :)